Båtkalking av innsjø i Vest-Agder. Foto: Line Fjellvær

Norsk-svensk forsurings- og kalkingskonferanse 2015

Miljødirektoratet og den svenske miljømyndigheten Havs- och vattenmyndigheten inviterer til norsk-svensk forsurings- og kalkingskonferanse på Hamar.

Praktisk informasjon

Tid: 4. - 5. november 2015

Sted: Hotell Scandic på Hamar

Deltakelse: Gratis

Påmelding: Frist for påmelding gikk ut 1. oktober. Om du allikevel ønsker å delta kan du sende en epost til kontaktperson for påmelding og overnatting.

Program: Last ned program

Formålet med konferansen er å utveksle erfaringer og ny kunnskap om forsuring og kalking i Norge og Sverige. Konferansen vil være en møteplass for forvaltningen, forskere, organisasjoner og andre som er interessert i kalking og forsuring.

Det vil være anledning til å sette opp forsurings- og kalkingsrelaterte stands og postere i eller i tilknytning til konferanselokalet.

Kostnader

Deltagelse på konferansen (dagpakker inkl. lunsj) og konferansemiddag er gratis. Vi tilbyr musikalsk middelalderomvisning i Domkirkeruinen på Hamar på ettermiddagen onsdag 4. november som også er gratis. Overnatting må dekkes av den enkelte.

Overnatting

Overnatting på konferansehotellet kan bestilles gjennom påmeldingsskjemaet. Den enkelte må selv betale hotellet for overnattingen ved avreise. Overnattingen kan avbestilles kostnadsfritt ved henvendelse til Miljødirektoratet innen 1. oktober. Ved avbestilling etter 1. oktober vil beløpet for overnatting bli fakturert.

Reise

Det går hyppige tog til Hamar fra Oslo og Oslo lufthavn Gardermoen. For togtider, se NSBs nettsider. Fra togstasjonen på Hamar er det ca. 700 meter til Hotell Scandic (se kart).

De som kjører bil kan komme til Hamar via E6.

Konferansen er et samarbeid mellom Miljødirektoratet og Havs- och Vattenmyndigheten.

    

 

Kontakt

Hanne Hegseth, Miljødirektoratet

Tlf: +47 995 87 855